Menu

2012 Piger (U12)

Velkommen og tak for din interesse i pigefodbold!

Det er vigtigt for Brabrand IF, at alle har et sted at spille fodbold. Så selvom vi endnu ikke har et helt hold med piger på lige præcis din alder, så se lige her, hvilke muligheder du har som en pige fra 2012, der gerne vil spille fodbold. For selvfølgelig skal du da dét.

  • Du er altid meget velkommen til at spille sammen med de lidt ældre piger. Besøg piger 2011/2010.
  • Hvis du har fødselsdag mellem 1. juli og 31. december 2012 eller er startet sent i skole og går i klasse med årgang 2013, kan du måske spille sammen med de lidt yngre piger. Besøg piger 2013.
  • Du må også rigtig gerne spille sammen med drengene på din alder. De har et stort hold med plads til alle. Måske kender du nogen af dem fra skolen? Besøg drenge 2012.
  • Endelig kan du måske samle nogle veninder fra 2012, som vil være med til at spille fodbold, og et par forældre, der har mod på at være jeres trænere? Så vil vi rigtig gerne hjælpe jer godt i gang med et spritnyt hold. Måske har vi allerede et par 2012-piger i klubben eller kontakt til andre, der gerne vil være med, så ring og snak med os om det. Når I er over fem faste spillere, kan I stille hold til kamp.

Hvis I gerne vil have hjælp til at finde det rigtige hold for dig, så er I også meget velkomne til at kontakte Camilla (se herunder) - eller bare tage fat i trænerne på det hold, du gerne vil prøve af først.

Luk