Menu

Hal 2 - Sådan kommer I ind

Sådan kommer du ind i Brabrand-Hallen hvis døren er låst.

 1. Nøglebrikken findes i taktikrummet i fodboldafdelingen. Det ligger, og skal lægges tilbage i, senior dueslaget (øverst til venstre)


 2. Udover nøglebrikken er der to nøgler på nøglehængeren fra Danskebank. Den ene nøgle er til de blå døre indtil hal 2. Den anden nøgle er til dommerbordet, så der kan åbnes op/lukkes for tastaturet til scoretavlen.

 3. Nøglebrikken skal bevæges foran alarmen udenfor


 4. Hvis du holder brikken kortvarigt foran briklæseren, låser du døren op kun kortvarigt. Hvis du skal låse døren op permanent, skal du føre nøglebrikken stille og roligt diagonalt forbi briklæseren. Først den ene vej og så den anden vej. Det kan godt kræve lidt øvelse.

 5. HUSK at slå alarmen fra.
  Når du har låst dig ind igennem yderdøren, skal du kontrollere at alarmen er slået fra. I højresiden hænger der en briklæser svarende til den der sidder udenfor.

  Hvis lysdioden viser grønt, er alarmen slået fra. Hvis den lyser rødt, så slår du alarmen fra ved at holde brikken foran briklæseren. Dioden lyser så grønt.
  OBS!! Pas på, at der ikke er nogle børn/forældre, der smutter igennem og går ind i alarmen på den anden side af den inderste skydedør.

  Hvis alarmen går i gang, skal du ringe til alarmcentralen (brandvæsnet). Telefonnummeret står på alarmen. Kodeordet der skal oplyses til vagtcentralen er: ”Brabrandsøen

  Husk at lægge nøglebrikken på plads, hvor du tog den
 6. Har du spørgsmål kan du kontakte Kasper Herrestrup på telefon 26 81 78 56 eller Harrie Horsmans 42 68 88 60.

Luk