Menu

Forældre - Et hurtigt overblik

Er du forældre til et barn, der spiller fodbold i Brabrand IF, så læs videre her.

På denne side finder du de mest nødvendige informationer, som du som forældre skal have for at hjælpe dit barn og følge med i, hvad der foregår i klubben.

Prøvetræning og tilmelding

Er dit barn interesseret i at komme og spille fodbold hos os? Så anbefaler vi, at du tager et kig i menuen "holdsider" og ser, hvilke hold, vi aktuelt har. I spalten til højre kan du finde information om trænerne på holdene. Du kan få mere viden og information om indmeldelse i klubben her.

Ønsker du at indmelde dit barn, så gå til siden for indmeldelse.

 

Opret et DBU login og bliv kontaktperson

Ved tilmelding skal dit barn have en DBU profil og et DBU login. Vi anbefaler, at du som forældre også registrerer dig som kontaktperson. Så kan du nemlig tilmelde dit barn til træning og kampe og følge med i, hvornår du har køretjanser med mere. Du kan læse mere om dette på vores side om medlemskab i klubben.

 

Vi bruger KampKlar

I Brabrand IF bruger vi Kampklar, som er DBUs fodbold-app og er særligt udviklet til at dække de behov en typisk breddeidrætsklub som Brabrand IF har. Den er integreret med dit barns DBU profil.

KampKlar kan hentes på Google Play eller AppStore. Du skal logge på med dit DBU login. Det samme gælder dit barn.

Læs mere om Kampklar her.

 

Fritidspas

Nogle børn har fritidspas. Fritidspas skal i forbindelse med indmeldelse afleveres  til Harrie Horsmans, Langdalsvej 37, 8220 Brabrand eller allerbedst sendes vi mail til kasserer@brabrand-fodbold.dk.

 

Forventninger til dig som forældre

Stort set alt arbejde i Brabrand IF laves af frivillige. Det gælder alt fra træninger, pumpning af bolde, kridtstreger, sponsorater, administration og meget, meget mere. Det betyder, at ressourcerne er knappe, og at du derfor kan forvente, at vi af og til beder om hjælp til kørsel og tøjvask - og måske endda kagebagning. Der kan også være behov for hjælp til at flytte mål eller f.eks. opdatere holdets Facebookside. Lad meget gerne dit barns træner/holdleder vide, at du står til rådighed. Vi ved, at det er værdsat.

 

Frivillig i Brabrand IF Fodbold?

I Brabrand IF Fodbold er vi omkring 90 frivillige. Mange er trænere og holdledere. Desuden har vi et web-team, et kridthold, nogle redskabsansvarlige mm. Der er også en bestyrelse, som også består af frivillige. Har du lyst til at være med, så hører vi meget gerne fra dig. Skriv til venligst til dorte@kuula.dk.

Luk