Menu

Kampklar - DBU Appen

image

Alle hold i Brabrand IF skal fremover benytte DBU´s system KampKlar, der bl.a. giver mulighed for:

  • At trænere og holdledere kan kommunikere med holdets spillere/forældre herunder udtage spillere til kampe
  • At spillerne/forældre kan tilmelde og framelde sig til de aktiviteter som holdlederen har oprettet til spilleren i KampKlar. Aktiviteter kan f.eks. være træning, turneringskampe og stævner. Det kan også være en social aktivitet med holdet. Man kan også se, om man er udtaget til kamp og om der er opgaver i forbindelse med kampen (f.eks. kørsel eller trøjevask)
  • Alle oplysninger hænger sammen med vores hjemmeside www.brabrand-fodbold.dk og vores administrationssystem (kontingent, trænerinfo etc.)
  • Alle spillere har det lovpligtige 'Fodboldpas'

Hvordan benyttes KampKlar?

Der er to indgange til kampklar:

  1. Via en browser på computeren. Den skal bruges for at ændre oplysninger om spilleren (tlf. e-mail mv.) Her kan man også printe en liste ud med kontaktoplysninger på spillere og kontaktpersoner.
  2. Via app´en ”DBU Fodbold” til smartphones (Android og iPhone, men ikke Windows phone). Dette er det enkleste i det daglige, så den vil vi foreslå, at I bruger.

 

Før I benytter app’en:

Alle spillere har allerede et Login til KampKlar (også selvom det ikke umiddelbart er kendt for alle). Dette login kan også bruges af begge forældre også når man skal logge ind på app´en.

Vigtigt: Der er en begrænsning i KampKlar systemet, der betyder,  at der kun kan registreres ét telefonnummer og én e-mailadresse for barnet og dermed, at trænerne kun kan sende SMS og e-mail til én person. Hvis begge forældre ønsker at modtage beskeder, er metoden, at den forælder, hvis telefonnummer og e-mail ikke er registreret i KampKlar opretter sig selv som bruger, indtaster sine kontaktoplysninger og tilknytter sig som kontaktperson for barnet. Dette beskrives senere i afsnittet ”Trin 3”.

 

Trin 1: Log ind via computer – brugernavn og kodeord

Gå ind på www.mit.dbu.dk og vælg glemt adgangskode. Tast den mailadresse som barnet er oprettet med og via den mail, der fremsendes ændrer I adgangskoden. Hvis I ikke kan huske emailadressen, så skal I kontakte jeres årgangsansvarlige.

 

Trin 2 check kontaktoplysningerne og indstillinger:

1) Log ind igen på mit.dbu.dk 
2) Log ind med barnets loginoplysninger – se Brugernavn i mailen fra DBU. Husk store/små bogstaver 
3) Opdater MINE OPLYSNINGER til venstre i menuen! Det er vigtigt at e-mail og mobilnummer er udfyldt korrekt. Opdater også gerne med Profilbillede.

4) Klik i venstre side på Kampklar:


5) Kun ét telefonnummer i hvert felt! SMS fra holdleder og træner går til nummeret i feltet ”Mobil privat”. Vigtigt: Fluebenet skal være sat som vist for at modtage SMS og e-mail fra træneren/koordianator.


6) Tryk gem log herefter ud igen. I er nu klar til at benytte App'en.


Trin 3: At oprette sig som forældrebruger og tilknytte sig som kontaktperson

(God ide hvis flere børn, der er medlem eller ønske om flere mailadresser tilknyttet)

1) Gå ind på DBU’s hjemmeside og tryk på ”log ind” øverst på siden 
2) I stedet for at udfylde login felter klikkes på: ”Lav ny profil uden Facebook”


3) Vælg et brugernavn og en adgangskode (Som skal kunne huskes -) Her er et eksempel:


4) Vælg igen først ”Mit DBU” øverst på siden. Udfyld stamoplysninger med egne data (igen huskes flueben). Husk at gemme.


5) Nu kan man oprette sig som kontaktperson. Det er vigtigt at bruge barnets brugernavn og adgangskode i felterne som ses på figuren herunder.


Herefterskulle I kunne logge ind i appen ”DBU fodbold” med jeres eget login og gå videre ind i kampklar delen som kontaktperson for jeres barn. God fornøjelse med App’en.

Trin 4: Brug af App’en

Herunder er nogle skærmbilleder fra download af App og brug af app. Det skulle gerne inspirere jer til brugen af appen. Den er temmelig enkelt opbygget og forklarer næsten sig selv. Læg mærke til muligheden for at overføre holdets kamptider til smartphone kalenderen.

Download af App

Du finder App'en i App Store til iPhone eller i Google Play store til Android. I skal søge efter "DBU fodbold" så dukker den op:


Billede af hovedmenu: Foretag først login ved at trykke på Log Ind øverst i menuen.Gå herefter ind i KampKlar og se jeres muligheder. Her tilmelder/og framelder I jer til kampe og evt. andre aktiviteter. I kan også se når I er udtaget til kamp (grønt flueben ved aktiviteten)


Går I ind på aktiviteten kan man bekræfte udtagelsen, framelde sig. Nederst kan man vælge se detaljer om aktiviteten, deltagere, se og skrive kommentarer eller påtage sig opgaver. Træneren kan også vælge at definere at spilleren skal tilmelde sig som ”til rådighed” – det afhænger af aktiviteten. hold. Det smarte ved at kigge her er at man f.eks kan se spillested på et kort, og man kan tilføje holdets kampe til ens personlige kalender på telefonen:

Guiden udvides løbende - tusind tak til http://www.nugf.dk/klubben/kampklar for at lade os låne deres fine indhold!

Luk