Menu

Medlemskab i Brabrand IF - Nyttig info

Velkommen til fodbold i Brabrand IF

Tak for din interesse for medlemskab i Brabrand IF Fodbold. 

Inden du indmelder dig, anbefaler vi, at du først tager kontakt til en træner eller holdleder for det hold/den årgang, du ønsker at spille på. Du finder deres kontaktoplysninger i menuen holdsider og til højre/nederst på denne side. 

Aftal med træneren/holdlederen, hvornår du kan komme til prøvetræning, og hvad du/de forventer. Efter nogle prøvetræninger skal du indmelde dig her.

 

Indmeldelse kræver et DBU login

Har du spillet tidligere, kan du logge på med dit ”DBU Login”, hvis ikke, så skal du først oprette et ”DBU Login”. Senere kan du altid rette dine personlige oplysninger (adresse, mobil, mail, m.m.) på ”mitDBU”.

Det er vigtigt, at du løbende ajourfører dine personlige oplysninger, så klubben, træneren og holdlederen altid kan komme i kontakt med dig.

Hvis du tidligere har spillet for en anden klub, er det vigtigt, at du angiver klubbens navn. Dit spillercertifikat skal i så fald overføres til Brabrand IF, inden du kan spille turneringskampe.

 

Forældre

Det anbefales at du som (bedste)forældre opretter din egen profil på: https://www.dbu.dk/OpretProfil.aspx. Under "mine oplysninger" skal du oprette dig som kontaktperson for dit barn. På denne måde vil du selv altid få mails/sms vedrørende kontingentbetalinger for dit barn - udover mange andre informationer fra trænerteamet.

 

Betaling/kontingent

Ved indmeldelse skal du betale kontingent for indeværende halvår med dit betalingskort. Samtidigt tilmelder du dit betalingskort til en abonnementsordning. Det betyder, at kontingenter fremover automatisk trækkes på dit betalingskort. Der kan anvendes VISA-kort og Mastercard.

Næste gang du skal betale kontingent, modtager du en mail/sms, hvor du informeres om, at klubben vil hæve kontingent fra dit betalingskort. Du har maks. 4 dage til at reagere, hvis du ikke ønsker at betale kontingent. Det er dit eget ansvar, at klubben har din rigtige mail/mobilnummer.

 

Er det sikkert?

Ja, dine kortoplysninger modtager hverken Brabrand IF eller DBU. De behandles fortroligt og sikkert af QuickPay og Nets, der står bag betalingsløsningerne.

 

Kan jeg undgå abonnementsbetaling?

Nej, bestyrelsen har besluttet, at alle medlemmer betaler via abonnementsordning. Det valg er truffet for at minimere den tid, man ellers skal bruge på at rykke folk for betalinger. Husk på, at bestyrelsen er frivillige folk, der arbejder for din klub i deres fritid. Og den tid kan bruges på meget andet sjovere og mere udviklende for klubben end at rykke for betalinger.

 

Hvad hvis jeg får et nyt betalingskort?

Hvis du får nyt betalingskort, eller gerne vil skifte til et andet, kan du gøre det ved at logge ind på MitDBU (eller dit barns). Under menupunktet: mine abonnementer.

Hvis du ikke når at rette det selv, og dit kreditkort ikke længere er gyldigt, modtager du en mail med et betalingslink. Her kan du så betale med dit nye kort, som samtidigt tilmeldes automatisk abonnementsordningen.

 

Fritidspas

Hvis dit barn har et kommunalt fritidspas, skal du aflevere dette hurtigst muligt, og inden kontingentopkrævningen, hos: Harrie Horsmans, Langdalsvej 37, 8220 Brabrand, eller allerhelst vedhæftet mail, som sendes til kasserer@brabrand-fodbold.dk. Dette giver en rabat på kontingentet, svarende til det beløb, som der er tilbage på dit fritidspas.

Du skal stadigvæk indmelde dig her på hjemmeside. Ved indmeldelse vælger du afdelingen: ”Fritidspas”. Du skal altid betale et indmeldelsesgebyr og tilmelde dit kreditkort til abonnementsordningen, som alle andre medlemmer. Du er først indmeldt når fritidspasset er afleveret hos: Harrie Horsmans, Langdalsvej 37, 8220 Brabrand, eller vedhæftet mail til kasserer@brabrand-fodbold.dk.

 

Udmeldelse

Du kan udmelde dig løbende, men du skal betale kontingent for det halvår, hvori du melder dig ud. Du skal derfor udmelde dig inden den 1. januar eller den 1. juli, hvis du ikke ønsker at betale kontingent for henholdsvis forårs- eller efterårssæson.

Du udmelder dig ved at udfylde formularen på denne side.

Du kan ikke udmelde dig ved at sige det til træneren eller holdleder!

Det er vigtigt, at du inden udmeldelse har betalt en eventuel kontingentrestance. Vi kan ikke udlevere dit spillercertifikat til en anden klub, førend vi har modtaget restancen.

Hvis du udmelder dig rettidigt, trækkes der naturligvis ikke nogen penge fra dit betalingskort.

 

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte klubadministrator Harrie Horsmans - formand@brabrand-fodbold.dk, hvis du har spørgsmål.

For indmeldelse vælg din årgang her.

 

Kontingentsatser

Ved indmeldelse opkræves et indmeldelsesgebyr på 30 kr.

Der betales kontingent to gange om året (marts og september), som dækker henholdsvis perioden fra den 1. januar til den 30. juni (forårssæson) og fra den 1. juli til den 31. december (efterårssæson). Der opkræves ikke særskilt kontingent, hverken for indendørs- eller kunstgræstræningen. Kontingentet dækker for disse aktiviteter, om du deltager eller ej.

Udover kontingent betaler du også et administrationsgebyr. Dette gebyr indeholder udgifter til hovedforeningen, klubbladet, forsikring, medlemsadministration m.m.

Kontingentsatserne kan du ser HER.

Du kan ikke betale kontingent for mindre end et halvt år. Indmelder du dig dog i slutningen af et halvår, får du rabat for den resterende del af halvåret.

Luk