Menu

Ny forældretræner - hvad nu?

Denne side er tiltænkt dig, der er ny træner i Brabrand IF Fodbold. Vi håber, du vil bruge 5-10 minutter på at læse siden, og vi lover, at tiden er givet godt ud. 

Velkommen i BIF

Velkommen som ny forældretræner/frivillig Brabrand IF. Først og fremmest: Vi er rigtig glade for, at du har lyst til at være med.

Vi er i forvejen ca. 80 frivillige i klubben, og vi håber alle, at du får en god start. 

Som ny træner, har du brug for meget information - og det er ikke sikkert, at du har denne information liiiiige, når du skal bruge den. Derfor har vi lavet denne side og derfor opfordrer vi dig til at spørge alle os andre frivillige, når du mangler svar på noget.

Få en introduktion til BIF

Vi vil mægtig gerne gøre det så nemt for dig som muligt at finde rundt i BIF og derfor vil vi gerne invitere dig på en rundvisning på anlægget. Vi sørger også for at introducere dig for nøglepersonerne i BIF.

Kontakt et medlem af bestyrelsen for nærmere aftale. Du kan se medlemmerne af bestyrelsen under kontaktpersoner.

Du skal oprettes i KlubOffice

KlubOffice er vores administrative system, som for alt til at hænge sammen "behind the scenes". Og her skal du oprettes, når du bliver træner.

Du skal skrive til Harrie på formand@brabrand-fodbold.dk for at blive oprettet.

Han skal bruge følgende:

  • Dit fulde navn
  • Fødselsdato
  • Adresse
  • Mobilnr.
  • Mailadresse
  • Derudover indhenter BIF en børneattest. Derfor skal du sende en sms til Harrie (på 42 68 88 60) med de sidste 4 cifre på dit cpr-nr. Når vi har søgt attesten, skal du sige OK til en besked fra Rigspolitiet, som du får i din e-boks. 

Alt i alt tager det nogle dage, afhængig hvor hurtigt der reageres i de forskellige trin.

Få dig en DBU profil

Det er en rigtig god ide at få en DBU profil. Med en DBU profil får du adgang til en masse værktøjer mm fra DBU. Det er også her, at du kan tilmelde dig kurser.

Det er også via din profil, at klubben kan hente din børneattest. Du kan også bruge DBUs side til at planlægge dine træninger og meget, meget mere.

Vi bruger Kampklar

I Brabrand IF bruger vi KampKlar. KampKlar er også en DBU-service, og er trænerens digitale værktøj, der kan hjælpe ham/hende med at organisere de mange opgaver, der er at holde styr på som træner.

Derudover er KampKlar integreret med klubbens administrative system, KlubOffice, hvilket letter kontingentopkrævning mm. Sidst men ikke mindst er den enkelte spiller (eller forældre) på KampKlar - og dermed bliver kommunikation og koordinering internt på holdet meget enklere.

Se her, hvordan du kommer godt i gang med KampKlar

Mød os på Facebook

Vi er på Facebook.

Ungdomsafdelingen har sin egen side, hvor vi løbende formidler nyheder om stort og småt. Du finder siden her: Brabrand IF Fodbold Ungdom

Vi har også en lukket Facebookgruppe, som vi vil opfordre dig til at blive medlem af. Gå til Brabrand IF Fodbold - Ledere og trænere

Praktisk information

I sektionen "træner" her på hjemmesiden har vi samlet al den information, som er relevant for dig som træner. Vi opfordrer til, at du kigger menuen igennem og orienterer dig kort. Du finder blandt andet information om:

Vi glæder os til at se dig på anlægget!