Menu

Ny forældretræner - hvad nu?

Denne side er tiltænkt dig, der er ny træner i Brabrand IF Fodbold. Vi håber, du vil bruge 5-10 minutter på at læse siden, og vi lover, at tiden er givet godt ud. 

Velkommen i BIF

Velkommen som ny forældretræner/frivillig Brabrand IF. Først og fremmest: Vi er rigtig glade for, at du har lyst til at være med.

Vi er i forvejen ca. 100 frivillige i klubben, og vi håber alle, at du får en god start. 

Som ny træner, har du brug for meget information - og det er ikke sikkert, at du har denne information liiiiige, når du skal bruge den. Derfor har vi lavet denne side og derfor opfordrer vi dig til at spørge alle os andre frivillige, når du mangler svar på noget.

Få en introduktion til BIF

Vi vil mægtig gerne gøre det så nemt for dig som muligt at finde rundt i BIF og derfor vil vi gerne invitere dig på en rundvisning på anlægget. Vi sørger også for at introducere dig for nøglepersonerne i BIF.

Kontakt et medlem af bestyrelsen for nærmere aftale. Du kan se medlemmerne af bestyrelsen under kontaktpersoner.

 

Du skal oprettes i KlubOffice

KlubOffice er vores administrative system, som får alt til at hænge sammen "behind the scenes".

Du skal derfor registreres i klubben og efterfølgende tildeles en rolle (træner, holdleder, m.m.) med de tilhørende rettigheder. For at få dette til at ske så nemt som muligt, beder vi dig om følgende:

  1. Opret en DBU profil på www.dbu.dk (øverst til højre). Hvis du har en DBU profil i forvejen, kan du springe dette over.
  2. Log ind på www.dbu.dk og klik på mitDBU, øverst til højre.
  3. I mitDBU anmoder du om Klubhverv:  "klubperson" i Brabrand IF.
    Dette gør du under menuen: "mine oplysninger - Klub- og holdhverv". Det er vigtigt at du under bemærkninger kort skriver: årgang/hold du er tilknyttet og hvilken rolle (træner/holdleder m.m.) du har.
  4. Din anmodning ligger nu i KlubOffice og indenfor få dage, får du en mail fra klubben og det hele skulle være på plads.

Udover at du skal registreres i KlubOffice, skal BIF indhente din børneattest. Dette foregår også digitalt, og du vil få en mail heromkring, når du er oprettet som træner/leder; alternativt kan du sende de sidse cifre til kassereren per sms. Så snart, vi har anmodet om din børneattest, får du en besked fra Rigspolitiet i din e-boks. Det er vigtigt, at du hurtigt svarer på denne og siger OK til denne anmodning.

Adgang til vores lokaler.

Vedrørende adgang til vores lokaler, så skal du downloade app’en ”JustIN Mobile” fra din app store og bruge den for at få adgang gennem de kommunale døre. 
Desuden skal du have en nøgle for at komme i boldskabene. 
Se yderligere information on nøgler her.

Alt i alt tager det nogle dage, afhængig hvor hurtigt der reageres i de forskellige trin.

Få dig en DBU profil

Det er en rigtig god ide at få en DBU profil. Med en DBU profil får du adgang til en masse værktøjer mm fra DBU. Det er også her, at du kan tilmelde dig kurser.

Det er også via din profil, at klubben kan hente din børneattest. Du kan også bruge DBUs side til at planlægge dine træninger og meget, meget mere.

Vi bruger Kampklar

I Brabrand IF bruger vi KampKlar. KampKlar er også en DBU-service, og er trænerens digitale værktøj, der kan hjælpe ham/hende med at organisere de mange opgaver, der er at holde styr på som træner.

Derudover er KampKlar integreret med klubbens administrative system, KlubOffice, hvilket letter kontingentopkrævning mm. Sidst men ikke mindst er den enkelte spiller (eller forældre) på KampKlar - og dermed bliver kommunikation og koordinering internt på holdet meget enklere.

Se her, hvordan du kommer godt i gang med KampKlar

Mød os på Facebook

Vi er på Facebook.

Ungdomsafdelingen har sin egen side, hvor vi løbende formidler nyheder om stort og småt. Du finder siden her: Brabrand IF Fodbold Ungdom

Vi har også en lukket Facebookgruppe, som vi vil opfordre dig til at blive medlem af. Gå til Brabrand IF Fodbold - Ledere og trænere

Praktisk information

I sektionen "træner" her på hjemmesiden har vi samlet al den information, som er relevant for dig som træner. Vi opfordrer til, at du kigger menuen igennem og orienterer dig kort. Du finder blandt andet information om:

Vi glæder os til at se dig på anlægget!

Luk