Menu

Sponsorside: Check Point Travel

image
Rejs med Check Point Travel
- dit lokale rejsebureau i Brabrand

 

Leder du efter en rejse til USA, Cuba, Thailand eller et andet eksotisk land? Så bliv her på siden og læs mere om rejsebureauet Check Point Travel, som arrangerer rejser til en perlerække af fantastiske rejsemål verden over.

 

Check Point Travel bor i Brabrand

Check Point Travel er et mellemstort danskejet aarhusiansk rejsebureau. Det blev grundlagt i 1996 og har i dag permanent adresse i Brabrand, hvor bureauets direktør og ejer ligeledes er bosat. Det er nemlig Henrik Særmark-Thomsen, som også er træner i Brabrand IF Fodbold (U16 piger).

Du finder Check Point Travel i Brabrandhus på Hovedgaden 54, 2. sal.

 

Kvalitet til en fornuftig pris

Vi er kendt for vores store ekspertise på oversøiske rejsemål og har ry for at være blandt landets dygtigste, når det drejer sig om at arrangere rejser til blandt andet Thailand, USA, Hawaii og Cuba.

  • Specialister i rejser til Cuba, USA, Hawaii, Thailand og Asien
  • Over 20 års erfaring og flere end 50.000 tilfredse rejsende
  • Rejser sammensat med omhu og håndplukkede hoteller
  • Medlem af Rejsegarantifonden
  • God kvalitet til en skarp pris
  • Lokalt ejet rejsebureau i Brabrand ved Aarhus

Læs mere om rejseselskabet Check Point Travel her.

Rejser til Nordamerika og Caribien

Check Point Travel tilbyder en bred vifte af rejser til USA. De fleste af vores USA-rejser er kør selv ferier, og der indgår lejebil i vores priser, så du har de bedste forudsætninger for at komme ud og opleve USA's store seværdigheder. Vi tilbyder også flere rejser med stop i New York, så du får denne perle af en by med på vejen.

Rejser til USA

Rejser til USA

USA har uendeligt meget at byde på, så viften af rejser er stor.

Hos Check Point Travel tilbyder vi rejser til det vestlige USA, hvor du finder seværdigheder som San Francisco, Las Vegas, Los Angeles, Yosemite, Grand Canyon og Route 66. Få mere inspiration til oplevelser på vores kort over det vestlige USA

Florida er også på menukortet. Florida er den perfekte feriedestination for dig, der ønsker sol og strand. Det er desuden her, at du finder Orlando med alle forlystelsesparkerne. Få mere inspiration og se et godt kort over Florida her.

Du har også mulighed for at besøge Hawaii med Check Point Travel. Hawaii er en vulkansk øgruppe i Stillehavet og byder på tropisk klima, livsglæde, vulkaner og regnskov. Her kan du opleve havpattedyr som hvaler og skildpadder, eller du kan give dig i kast med at lære kunsten at surfe.

Brug links nedenfor til at finde vores rejser til USA.

Se alle vores rejser til USA

Se rejser til Florida 

Se rejser til Hawaii

 

Rejser til Canada

Rejser til Canada

Vores rejser til Canada har fokus på bjergene og dyrelivet i vest. På vores rejser kører du i lejet bil. Hotellerne er håndplukket, og de er bestilt hjemmefra, så din rejse har god rytme og tempo. Det er også muligt at kombinere Canada og Hawaii på en og samme rejse, som byder på eksotiske strande og tropisk klima i herlig forening med endeløse skove og snedækkede bjergtinder.

Se rejser til Canada her 

 

Rejser til Mexico

Rejser til Mexico

Som noget ganske nyt er det i dag muligt at rejse med Check Point Travel til Mexico. Landets strande er verdenskendte og behøver ingen yderligere introduktion. Men hvad de færreste ved er, at Mexico også byder på idylliske landsbyer, kolonitidsstemning og charme. Også hovedstaden Mexico City rummer store oplevelser, og helt ude vestpå er det muligt at svømme med hvaler. Læg dertil de store Maya-ruiner, og du har opskriften på en interessant og afvekslende ferierejse med mulighed for daseferie ved stranden, inden turen går hjem igen.

Se rejser til Mexico her

 

Rejser til Cuba

Rejser til Cuba

Vores rejser til Cuba er noget ganske særligt! Vi har håndplukket vores hoteller og casas for at sikre både kvalitet og stemning, så du får den bedst mulige oplevelse. Du kan vælge mellem transport fra sted til sted i bus eller lejet bil, hvis du foretrækker det. Vi tilbyder også rejser med dansk rejseleder til Cuba.

Og lad os også lige benytte lejligheden til at bringe en advarsel; Er du først blevet bidt af den farverige kultur og de fantastiske kontraster, vender du helt sikkert tilbage til herlige Cuba.

Se rejser til Cuba her

 

Rejser til Asien

Asien er et af Check Point Travels vigtigste rejsemål – hvad enten du leder efter rundrejser med masser af indhold og oplevelser, eller om du søger en lækker, afslappende ferie ved strand eller pool. Læs mere om vores asiatiske rejsemål nedenfor.

Rejser til Thailand

Rejser til Thailand

Vores rejser til Thailand indeholder fly, transfers og hoteller. På den måde slipper du for at bekymre dig om alt det praktiske, men skal blot nyde alt det, der gør en rejse til Thailand så fantastisk.

Rejserne er specielt sammensatte ud fra vores egne erfaringer. Vi rejser ofte til Thailand og kender derfor landet, naturen og kulturen indgående. Og det er på den baggrund, vi udvælger og sammensætter vores pakkerejser – og dem har vi rigtig mange af. Hvad enten du vil dase på en strand, opleve hektiske Bangkok eller udforske etniske minoriteter eller naturen, har Check Point Travel helt sikkert et rejsearrangement, der matcher dine ønsker.  

Se rejser til Thailand

 

Rejser Vietnam

Rejser til Vietnam

Check Point Travels rejser til Vietnam byder på et væld af store oplevelser. Her finder du alt fra eksotiske, farverige markeder, fantastiske naturrigdomme, frodige risterasser samt smukke strande, og det gør det nemt at kombinere natur, kultur og strandliv i én storslået Vietnam rejse.

Vores pakkerejser til Vietnam indeholder fly, transfers, hoteller og en del udflugter, så I ikke skal bekymre jer om alt det praktiske. Og der er afsat god tid til oplevelser på egen hånd.

Se rejser til Vietnam her

 

Rejser til Borneo

Rejser til BorneoVores rejser til Malaysia og Borneo er til dig, der er vild med natur, dyreliv og eventyr. På Borneo kan du opleve skildpadder lægge æg, bestige Sydøstasiens højeste bjerg og sejle ad junglefloder i det tidlige morgengry på udkig efter orangutanger, næsehornsfugle og sjældne regnskovselefanter.

Se rejser til Borneo og Malaysia her

 

Rejser til Sri Lanka

Rejser til Sri Lanka

Sri Lanka byder på en bred vifte af oplevelser, som spænder fra gamle kongebyer, eksotisk dyreliv med elefanter og blåhvaler til skønne strande med behagelige temperaturer. Læg dertil et fantastisk køkken. Sri Lanka har kort sagt det hele. Med Check Point Travel kan du kombinere Sri Lanka med nogle afslappende dage på atol-øgruppen Maldiverne, som byder på formidable strande og vidunderlig snorkling.

Se rejser til Sri Lanka her

 

Rejser til Det Indiske Ocean

Det Indiske Ocean byder på en perlerække af eksotiske øer indenfor en overskuelig afstand af Danmark. Blandt disse tilbyder Check Point Travel rejser til Maldiverne, som består af flere tusinde koraløer, og Seychellerne, som er kendt for sine smukke klipper og frodie natur.

Rejser til Maldiverne

Rejser til MaldiverneMidt ude i Det Indiske Ocean ligger Maldiverne, som er en samling af koraller, der tilsammen udgør en stribe fascinerende atoller, hvis mage du ikke finder noget andet sted i verden. Med Check Point Travel kan du besøge Maldiverne på flere måder. Dels kan du vælge en pakkerejse, hvor du tilbringer al din tid på et lækkert resort med helpension og beach front room. Du kan også vælge at kombinere dit ophold på Maldiverne med en rundrejse på Sri Lanka, som ligger forholdsvis tæt på.

Se rejser til Maldiverne

 

Rejser til Seychellerne

Rejser til SeychellerneCheck Point Travels helt nye destination hedder Seychellerne, som er lagt til portefølgen, efter at bureauets ejer, Henrik Særmark-Thomsen, oplevede ø-gruppen ved selvsyn i august 2017. Henrik fandt på Seychellerne de flotteste strande, han nogensinde har set, så Seychellerne er perfekt til en lækker badeferie. Men øerne byder også masser af andre oplevelser, og derfor har vi sat en rejse sammen, hvor du kommer på øhop, så du får det hele med.

Se rejser til Seychellerne her

  

Få et godt tilbud fra Check Point Travel

Ønsker du et konkret tilbud på en rejse fra Check Point Travel, kan du sende os en rejseforespørgsel. Vi kvitterer med et godt tilbud på din rejse – naturligvis helt uforpligtende.

Tjek også vores side med aktuelle rejsetilbud. Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Det er også muligt at følge os på Facebook. Begge steder giver dig adgang til rejseinspiration, ligesom vi fortæller om vores gode tilbud og nye spændende rejsemål og oplevelser.

Vi glæder os til at give jer en stor rejseoplevelse – til en skarp pris!

Besøg os på www.cpt.dk.

www.CPT.dk

Luk