Menu

Kamptøj

Kamptøj

De enkelte hold skal selv sørge for kampdragter til kampe. Holdet skal med andre ord selv finansiere køb af kamptøjet. Tøjet kan bestilles hos de materiale-ansvarlige. Kontaktinfo fremgår til højre her på siden.

Tøjet finansieres typisk gennem sponsorater og donationer fra forældre, bedsteforældre mm. Alternativt kan tøjet betales ved at holdet arbejder ved events mm. 

Den mest almindelige måde at finansiere tøjet på er dog at finde nogle sponsorer i form af virksomheder. De giver nogle tusinde kroner. Til gengæld får de et firmalogo på tøjet. Ofte er der selvstændigt erhvervsdrivende blandt spillernes forældrene - og de er ofte venligt stemte i forhold til sponsorater. Forældre, der er ansat i private firmaer, har ofte også gode chancer for at sælge et sponsorat. 

Et komplet sæt med sokker, shorts og spilletrøjer samt en taske koster typisk 6-8.000 kr. 

Der kan være 2-4 logoer på tøjet.

Spillertøj/Klubtøj

Klubdragter kan bestilles i vores webshop. Det er muligt at købe hele sæt, og det er muligt at købe enkeltdele. 

GÅ TIL WEBSHOPPEN HER

  • Vær opmærksom på, at tøj med påtrykt logo og/eller navn IKKE kan byttes. Den almindelige fortrydelsesret på 14 dage gælder heller ikke. Det er muligt at prøve tøjet i mange størrelser i klubben. Kontakt de materialeansvarlige for nærmere aftale.
  • Leveringstid er ca. 10 dage.
Luk