Menu

U17s eventyr i Pokalturneringen fortsætter

image
15. april 2021 kl. 19:44

Der var spænding i luften onsdag aften, da vores nye sammenslutning mellem TST og BIF U17 drenge tørnede ud mod Liga holdet fra Silkeborg IF, i 4. runde af Pokalturneringen. 

Nogle vil mene, at det var Davids kamp mod Goliat, selvom vi tidligere har voldt Silkeborggenserne store problemer. Alle var dog klar over, at hvis TST/BIF skulle sikre avancement, så krævede det en mandfolke-indsats af vores U17 drenge. Og det fik vi i den grad, hvilket resulterede i 1-1 efter ordinær spilletid, og en sejr på 6-5 efter en gyserafslutning med straffesparkskonkurrence. 

Træner Frederik Poulsen sagde efter kampen:

"Stor kynisme i begge ender og disciplin sikrede os videre deltagelse i pokalen." 

Han fortsætter:

"Alle mand leverede 100% i dag. De holdt sig til gameplanen ved at gøre det kompakt. Vi aftalte bl.a. at møde Silkeborg i et lavt pres og undgå indspilninger til centrum. Her lykkedes det drengene at ødelægge deres positionspil. Vi vidste godt, at vi ikke ville få mange chancer, så vi skulle slå til når chancen kom og være skarpe nede bagi. Og det må jeg sandelig sige at drengene levede op til. Jeg er meget stolt af mine drenge!"

Der er nu kun 6 hold tilbage i pokalturneringen - FCM, AC Horsens, Randers/Hjørring, FC Sønderborg, Andrup og TST/BIF. I næste runde er der 2 kampe og 2 oversiddere, derefter semifinale og finale.

Vores nye U17 drenge er samlet set kommet flyvende fra start. Første turneringskamp i søndags gav 3 point. På søndag går det igen løs mod Team Midtjylland. Nu er holdet tanket helt op med selvtillid efter en fejlfri kamp og fortjent sejr mod SIF, så mon ikke også vi snupper 3 point på heden. 

Stort tillykke til alle drengene på U17 - I fortjener det.  Også stort tillykke til Frederik Poulsen. Stort tak til dig og hele BIF for det store arbejde der er lavet med sammenslutningen og opstarten for TST/BIF U17. 

Følg holdet på deres Instagram, bif2004fodbold

https://instagram.com/stories/bif2004fodbold/2551877573613566727

Som altid en kæmpe tak til det lokale erhvervsliv for jeres støtte:

DK2 Byggerådgivning, Kaiku, Rema1000, Holst Shipping, CS-City Stilladser, Café Norr, Blue Room, Simplebook/ECORevision

Luk