Menu

STØT VORES FØRSTEHOLD

image
09. april 2021 kl. 09:09
💙STØT VORES FØRSTEHOLD – KØB DIN STØTTEBILLET NU PÅ 26 35 08 72💙
Alletiders brag af et opgør venter på lørdag kl. 14.00, når Brabrands førstehold møder Holbæk på hjemmebane. Og vores drenge har brug for al den opbakning, de kan få, for sidste gang de to hold tørnede sammen, blev vi sat grundigt på plads. Nu går både spillere og træner efter en revanche – og ikke mindst 3 solide point.
Sammen hver for sig
Vi ville elske at byde dig og dine venner velkommen til kamp på vores anlæg, men vi må desværre ikke pga. restriktionerne. Så vi må undvære al jeres støtte og opbakning under opgøret. Og vi må tilmed også undvære de indtægter, vi normalt har fra billetsalget. Derfor har vi besluttet at tilbyde dig en støttebillet. En støttebillet koster derfor det samme som en almindelig billet.
Støt med kr. 60 på Mobilepay
Du kan købe din støttebillet via mobilepay på 26 35 08 72 (Lone Søjberg). Ligesom sidst kan du tippe resultatet i kommentar-sporet. Vi trækker lod om en signeret Select bold blandt vinderne. Og er du blandt dem, der tipper rigtigt, så er du også med i kampen om at komme til prøvetræning og meget mere.
70 støtter købte støttebillet til sidste kamp😘. Mon ikke vi kan slå den nu💪?
OBS! Din støttebillet giver desværre ikke adgang til at se kampen live, men du kan evt. følge med på Ekstra Bladet+, hvor kampen vises.
Luk