Menu

Brabrand IF Fodbold er Årets fodboldklub 2019

image
25. februar 2020 kl. 18:18

Brabrand IF er blevet kåret til årets fodboldklub i DBU i den jyske region 3. En ærefuld titel, og den skal, som den øvrige del af klubbens virke, hovedsagelig tilskrives de mange frivillige trænere og hjælpere, der har involveret sig i klubbens dagligdag. Dem er der heldigvis mange af.

Her kan du læse lidt om de initiativer og projekter, der var med til at sikre klubben den flotte titel.

Fantastisk fodboldstart for piger

Over to år har Brabrand Fodbold arrangeret indendørs pigefodboldstævne som et led i rekrutteringen af nye spillere. Da vi ved, at den sociale dimension har stor betydning for pigerne, rækker vi ud til skolerne. Det ser således piger fra de samme klasser, der stiller hold. Første år blev stævnet afviklet med 0., 1. og 2. klasser. I 2019 deltog også flere store børnehaveklassepiger samt 3. klasser.

I 2019 tiltræk turneringen 21 hold og 90 storsmilende piger, hvoraf mange efterfølgende er blevet kendte ansigter i klubben. Således har spillertilgangen i de yngste pigerækker aldrig været større. Læs mere: http://www.brabrand-fodbold.dk/nyheder/fodbold-pigeturnering-for-de-mindste-er-en-kaempe-succes/

Brabrand er TopCenter

Brabrand Fodbold blev i 2019 Top-Center – og det er vi stolte af og glade for.

Det profilerer nemlig klubben, giver nye input til klubbens egne trænere og gør det nemt at deltage i træningen for de af vores spillere, der udtages.

http://www.brabrand-fodbold.dk/nyheder/brabrand-if-fodbold-bliver-top-center/

Mikrofodboldskolen er et fast indslag

Brabrand Fodbold afvikler år efter år Mikrofodboldskole, som er et stort trækplaster

http://www.brabrand-fodbold.dk/nyheder/naeste-mikrofodboldskole-bliver-30-31-maj-2020/

Fantastisk Fodboldstart for piger og drenge

Indsatsen for at tiltrække nye, unge medlemmer spiller en central rolle i Brabrand. Som et helt naturligt led i arbejdet, afviklede klubben i 2019 Fantastisk Fodboldstart for både piger og drenge.

Hvordan gik det/hvor mange deltog/hvad kom der du af det?

http://www.brabrand-fodbold.dk/aktiviteter-i-klubben/fantastisk-fodboldstart-for-piger/

http://www.brabrand-fodbold.dk/aktiviteter-i-klubben/fantastisk-fodboldstart-for-drenge/

Forældretrænere

BIF har gennem flere sæsonner arbejdet målrettet på at kvalificere forældretrænere gennem DBUs kurser.

Brabrand får en kunstgræsbane

Klubbens ambitioner om at gøre en forskel for Brabrands beboere har fået nyt liv og ny betydning. Klubben har nemlig anlagt en kunstgræsbane (den blev taget i brug for præcis et år siden) - og med den er rammerne omkring fodbolden og klubbens arbejde med et slag forvandlet. Det er nu muligt at træne udendørs året rundt og kampafvilken går langt glattere, da vi ikke længere plages af de særligt vanskelige jordbundsforhold, som ellers er udgangspuntet pga vores sø-nære placering.

http://www.brabrand-fodbold.dk/kunstgraes/historien-bag-kunstgraesset/

Brabrand IF arbejder tæt sammen med DBU

DBU noterer derudover, at vi i Brabrand IF Fodbold er flinke til at benytte de redskaber og teknologier, som DBU stiller til rådighed. Et af disse er den software, som denne artikel og denne hjemmeside er bygget med i i. 

Klubben anvender DBU Klub CMS, og klubbens hjemmeside anvendes i høj grad af frivillige spillere og trænere som naturligt samlingspunkt. Det er således her, at vigtige nyheder, træningstider, information om stævner og meget andet findes.

I 2019 fik klubben med hjælp fra lokale sponsorer en infoskærm, som ved hjælp af Klub CMS – og ikke mindst DBUs IT konsulenter (Brian) viser opdateret info om nært forestående kampe på anlægget. Se side 16-17 for mere information:

https://www.yumpu.com/da/document/read/62810734/brabrand-if-klubblad-nr-3-2019

 

Klubben er bekendt med og benytter principperne i DBU´s pædofælipolitik

Klubben er bekendt med og arbejder ud fra disse principper samt mange af DBUs etiske retningslinjer. Fx retningslinjer for racisme og diskrimination og religion og politik

Luk