Menu

Tak til vores sponsorer


Mød BIF's fantastiske sponsorer

Brabrand IF takker de 22 virksomheder, der indtil nu har indgået sponsoraftaler med Brabrand IF og dermed støtter anlægning af klubbens kunstgræsbane. Virksomhedernes bidrag har en værdi på knap 250.000 kr. og udgør dermed en væsentlig del af finansieringen af kunstgræsbanen.

"Den store opbakning fra erhvervslivet har enorm betydning for projektets gennemførelse, og vi kan slet ikke takke nok for de bidrag, vi får," udtaler Simon Paw Krogh, der står i spidsen for Brabrand IFs kunstgræsudvalg.

3 guldsponsorer

Brabrand IFs guldsponsorer har hver især bidraget med mindst kr. 40.000. Der er til dato tegnet tre guldsponsorater, nemlig med City Vest, JYSK og Todbjerg Busser.

5 sølvsponsorer

Der er til dato kommet fem virksomheder på listen over sølvsponsorer. Virksomhederne er Byg Nu, HK Østjylland, Lars Lykkegaard VVS, Malerfirma Helge og Michael Jørgensen samt Ole Larsen Transport A/S. Sølvsponsorerne har hver især bidraget med mindst 20.000 kr. til banen.

14 bronzesponsorer 

Bronsponsoraterne er der flest af, nemlig 14 stk. ultimo februar. I denne kategori er bidraget på minimum kr. 2.500. Bidragyderne er: Abild Dyreklinik, AGF A/S, Boyum IT, Check Point Travel, Ce-IT, Det Gamle Gasværk, Flügger Farver Brabrand, Iversen Trading, Luplau & Poulsen Arkitekter, Læge Frederik Hvid-Jensen, RADONdanmark, Recruit IT, STARK Brabrand, Tandlægerne Brabrandhus og Tri-Consult.

Alle sponsorer har mulighed for at komme på takkevæggen, som etableres på den hal 2-mur, der vender ud mod bane 1.

Det er fortsat muligt at få en plads på takkevæggen og dermed bidrage til et bedre Brabrand for store og små. Læs mere om mulighederne her.