Menu

VI HAR BRUG FOR DIN STØTTE

image
12. maj 2020 kl. 15:24
BEDRE RAMMER FOR FÆLLESSKABET I BRABRAND

Vores hovedforening, Brabrand IF, har netop søsat et nyt, spændende indsamlingsprojekt, som skal sikre, at vi får endnu bedre rammer for vores fællesskab. Vi håber, at du og alle andre medlemmer i Brabrand IF Fodbold vil støtte den gode sag.

Brabrandhallen har fået ny café-forpagter, og det ser vi i Brabrand IF som en god anledning til at give fællesskabet i klubben endnu bedre rammer. Vi har derfor søsat et stort indsamlingsprojekt, som skal sikre, at vi kan finansiere en række væsentlige forbedringer, herunder bl.a. indkøb af sofahjørne, fladskærme til fælleshygge, hyggebelysning, planter samt maling, skilte og andet praktisk.

Vi er så heldige, at SparNord vil støtte os. I praksis foregår det således, at vi selv skal indsamle kr. 25.000 – og når vi er i mål med det, så smider SparNord Fonden kr. 15.000 oveni. Og så har vi kr. 40.000 at gøre godt med. Det giver rammerne for fællesskab et kæmpe løft. Læg dertil, at det også er med til at give vores nye forpagter, Morten Sand, en god start.

Vi har brug for din støtte

Så kunne du tænke dig en café i Brabrandhallen, der myldrer af liv og byder på hyggelig stemning, masser af arrangementer og gode åbningstider? Så vær med i Brabrand IFs store indsamling, hvor vi samler ind til forbedring af fællesområderne herunder især caféens arealer. Du kan donere alt fra 50 kr. til 1.000 kr.

Læs her og se hvorfor DIN STØTTE er vigtig og GIV DIT BIDRAG her:

https://crowdfunding.sparnordfonden.dk/Project/155/bedre-rammer-for-faellesskabet-i-brabrand