Menu

Pressemeddelelse: Fællesskabet i klubben bærer 2. divisionsholdet videre

image
22. juli 2020 kl. 08:58

Brabrand IFs mæcen Flemming Møller må trække sig fra 2 divisionsholdet. Klubbens fællesskab bærer projektet videre.

”Flemming Møller og hans hustru Helle Møller må beklageligvis trække deres store engagement i klubben med kort varsel grundet akut sygdom hos sidstnævnte,” forklarer bestyrelsesmedlem Paw Simon Krogh.

Helle og Flemming Møllers over 20 år lange engagement i Brabrand IF vedrører ikke kun den økonomiske drift af divisionsholdet. Ægteparret har også lagt kolossale kræfter i arbejdet med at lede og administrere førsteholdet.

Brabrand IF er en breddeklub funderet på frivillighed, og derfor er spillere, trænere og nogle af klubbens øvrige medlemmer nu gået sammen om at løfte opgaverne forbundet med 2. divisionsholdet.

”Det er en unik konstruktion, at samtlige spillere og trænere forpligtiger sig på at drive divisionsholdet videre med det mindst tænkelige budget,” forklarer bestyrelsesmedlem Andreas Rasch-Christensen

Brabrand IF har spillet divisionsfodbold i 20 år og klubben ønsker, at det skal fortsætte i årene fremover. Og det stiller krav til alle involverede.

”Vi spillere tror på, at det kan lade sig gøre, og vi er klar til at yde det, der skal til, Vores hold er reddet af fællesskabet, og det er en stor lettelse for os,” udtaler holdets anfører Michael K. Pedersen.

Brabrand IFs ambition for kommende sæson er at spille med om oprykningen.

Fotos: Ole Nielsen

Kontaktpersoner:

Bestyrelsesmedlem Paw Simon Krogh, mail: psk@ValhallaInvest.dk

Bestyrelsesmedlem Andreas Rasch-Christensen, mail: ar@via.dk, Tlf.: +45 87551712

Spiller Michael K. Pedersen, Tlf: +45 20891254

Se også Vores Brabrands dækning af historien på https://voresbrabrand.dk/blog/enestaaende-i-dansk-topfodbold-spillerne-tager-over-i-brabrand-if/