Menu

Brabrand IF siger tak til AURA

image
12. september 2020 kl. 15:43

AURA er en af Brabrand IFs store sponsorer, og også i forbindelse med corona-krisen viste AURA storsind og trådte til med generøs støtte. 

AURA’s bestyrelse besluttede i foråret at bakke op om de lokale foreninger i området, som er kommet i klemme på grund ad Corono-situationen.  

Bestyrelsen besluttede derfor at tage et ansvar og hjælpe det lokale foreningsliv gennem krisen og afsatte 1 mio kr. til dette formål.

Hjælpepakken var tiltænkt foreninger og aktiviteter, som havde fået vanskelige kår, som følge af Corona-krisen.

Det kunne være foreninger, som måtte aflyse arrangementer, og derfor ikke kunne indsamle sponsorindtægter. Foreninger, som ikke kunne opkræve kontingent, fordi aktiviteter var aflyst eller foreninger, som ikke kunne sælge billetter, fordi deres aktiviteter var aflyst.

Foreningerne kunne ansøge om midler igennem AURA-arrangementet inden den 4. juni 2020.

Der var 4 foreninger i Brabrand IF, som ansøgte om midler og de fik alle tildelt et beløb fra puljen.

Det drejede sig om ”Den ny Brabrand-hal”, der fik 12.500 kr., fodboldafdelingen, som fik 15.000 kr., håndboldafdelingen, som ligeledes fik 15.000 kr. og tennisafdelingen, der fik 5.000 kr.

AURA havde arrangeret et flot arrangement i Skanderborg Kulturhus den 3. juli, hvor der blev budt på bobler, kransekage og snacks som optakt til uddelingen. Uddelingen foregik i Kulturhusets store sal.

Beløbsmodtagerne blev kaldt op på scenen og fik overrakt et gavebevis, som senere kunne indløses.

Herefter blev der taget gruppebilleder af repræsentanter fra de foreninger, der havde fået midler.

Tak til AURA for et flot arrangement og for det gode initiativ.