Menu

U8 Piger (2013)

Velkommen til vores fodboldhold, hvor vi både pjatter på sidelinjen og gør vores bedste på banen.

Træning for alle

Til træning øver vi os i at skyde, drible, kæmpe om bolden, spille sammen, og alt hvad der skal til for at blive bedre – som spiller og som hold. Hver uge er der både øvelser og træningskampe på programmet. Vi bliver teknisk bedre og lærer spillet godt at kende. Og du kan sagtens være med. Alle øvelser kan du lære noget af som nybegynder og som øvet.

Ét stort pigehold – snart to?

Piger fra 2012-2015 træner sammen lige nu. Tilsammen er vi mange, og du kan møde os alle på 2014-siden. Vi laver både øvelser sammen og deler os op, når vi rigtig skal gå til den. Så kan de ældste bruge alle de kræfter, der skal til for at udvikle sig. Med lidt flere spillere kan vi snart dele os op i to hold og ramme alles niveau endnu bedre. Vi håber, du vil være med, så vi kan gøre den drøm til virkelighed.

Vil du være med?

Vinteren 2020/2021 spiller vi lørdage 9.00-10.00 i Hal 2 i Brabrand Hallen. Vi spiller i rene indendørssko, der ikke sætter mærker på gulvet (fx lyse såler). Husk at tage drikkedunk med. Du er velkommen til at være med til en prøvetræning, inden du melder dig ind. Og bare kontakt Camilla Horster (se herunder), hvis du har spørgsmål. 

Vi glæder os til at få dig med på holdet!