Menu

Seneste trænerinformation

Kære alle

Af Henrik Andersen 2017-04-06: 
I de sidste 3 uger har der været flere små ændringer i træningstider og græsplanen er også optimeret , så de yngste der var sat til at træne på skolen, er flyttet ned på Idrætsanlægget hvor der er passende målstørrelser
(undtagen U10 dr. om torsdagen).
 
Der er lavet en aftale med skolen om at deles om udgiften til nye net på skolebanen. Vi skal lige have dem købt og sat op, men de kommer forhåbentlig snart.
 
Pas på mål-nettene:
Skolens idrætslærer og vi som trænere, har selvfølgelig en opgave i at lære børnene: Nettene er ikke lavet til at kravle i og de går derfor hurtigere i stykker hvis der kravles i dem. De penge vi kan spare på net kan bruges på andet sjovere.
 
Strømpetape efterlades ikke på banerne:
Manden med plæneklipperen ønsker ikke at lave mikroplast af strømpetape (eller andet). Hvis der er for langt til en skraldespand så kan vi få flere.
Som gammel sergent tror jeg mere på en træningsindsats, hvor strømpetapen samles op og løbes til nærmeste skraldespand. Hvis den individuelle træning ikke er nok, kan vi gå banen igennem på række, med flere englehop (så vi får det hele med).
 
Kontrol af omklædningsrum efter kampe:
Der kommer andre hold efter jer og hvis omklædningsrummene ser ud som en svinesti, får vi aldrig lært børn og forældre at der skal klædes om efter kamp. Det er ikke kun vigtig pga. lugt og hygiejne, men det er også vigtigt at få snakket sammen om kampen og måske lære de andre spillere bedre at kende.
 
Cykler og løbehjul høre til i cykelstativ:
Hvis der står en cykel uden for banen, er det ikke noget problem, indtil der er en der falder over den, eller der lige pludselig står to eller flere. Derfor henvis venligt men bestemt cykler til cykelstativ.
Der er altid nogen der har en særlig fin cykel uden lås, der ikke kan tåle et cykelstativ. De kan få et godt tilbud fra mig, jeg sælger gerne min fars gamle cykel billigt, han er nemlig død og kan ikke bruge den mere.
 
God kamp derude
 

Materialer, omklædningsrum, kegler m.m.

Det er vigtigt, at I sørger for at veste, toppe osv. kommer tilbage på deres plads. Veste på krogene og markeringsbrikker i det hvideskab på væggen. IKKE på gulvet sammen med keglerne eller i bagagerummet på bilen!

Pinde til markeringsbrikker skal heller ikke være fyldt op til renden. De er født med 12 gule og 12 røde brikker, og det burde være nok til at afvikle en træning. Hvis man tager en kæmpe stak medud, er der ikke noget tilbage til de andre trænere på nabobanen, så tænk jer lidt om.

Omklædningsrummene skal efterlades rydeligt, smid strømpetape, jordklumper og andet i skraldespanden. Det gælder også for jeres modstanders hold. Fortæl spillere, at de skal tage støvlerne af udenfor, og banke dem af ovenfor græsarealet. Med andre ord, efterlad et omklædningsrum til de efterfølgende hold, som I selv ville ønske at modtage det!

Dørene til omklædningsrum, klubhuset og de andre døre, skal låses/smækkes når I forlader anlægget. Det sker utrolig ofte, at dørene står åbne, ikke mindst døren til klubhuset! Den smækker ikke og skal låses med nøglen!

Seneste nyheder

  • Klubnyt
    DBU fodboldskole
  • Klubnyt
    Senior damer rykker op i Jyllandsserien
  • Klubnyt
    2001 PIGERNE TAKKER AF ….
Klubbens næste kampe
Juli 2017
30.
søndag
13.45
Brabrand
Herrer
Senior
NordicBet LIGA • 1.Division
Brabrand IF's Idrætsanlæg
FC Roskilde
Brabrand IF's Idrætsanlæg