Menu

Nytårskur 2020

image
Egon Laursen
30. januar 2020 kl. 17:25

Årets nytårskur for trænere og kåring af årets træner

Nytårskuren den 24. januar startede som sædvanlig med en lille indendørsturnering mellem alle trænerne og ledere i klubben - både pige og drengetrænere. I år var der deltagere nok til 5 puljer også med dygtige kvindelige trænere og ledere.

Efter kampene og et svalende bad samledes alle i Pejsestuen til fællesspisning fra Oles buffet. Og flere trænere uden egnede "fodboldben" sluttede sig også til.

Ved den efterfølgende kur blev vinderne af fodboldturneringen kåret. Desværre var der ikke en kvinde på holdet som sidste år, men det var der på taberholdet i den spændende finale. Ingen tvivl om, at både Paw og Henrik var glade for at vinde.

  
Det glade vinderhold.

Efter kåring af vinderholdet var der kåring af topscorerne, som i år blev delt mellem 2 kvinder, idet Lisa og Dorte endte med lige mange mål.

Tom overrækker priserne til topscorerne

Aftenens største begivenhed er som sædvanlig kåring af årets træner/leder. I år blev det en overraskelse, men fuldt fortjent. Rune Horster blev valgt for sin indsats for at få de mindste årgange i gang - både drenge og piger, hvor han både er med og træner flere hold. Rune blev fremhævet af sine trænerkolleger til altid at møde vel forberedt og klar oftest mere end 5 minutter før træningens begyndelse.

I sin takketale udtrykte Rune overraskelse og i sin ydmyghed roste han sine kolleger. Tillykke Rune.

Årets træner/leder: Rune Horster

Aftenen fortsatte med underholdning og igen var der diverse quiz, som udfordrede de deltagende, som til lejligheden var inddelt i de hold, som spillede i turneringen med "tilløbere".

Ét hold af trænere udviste stor kendskab til Brabrand IF, lokalområdet og fodbold generelt. To gange vandt de quiz og var på vej til hattrick, hvis ikke der blev indført et "handicap". Tak til Paw, Johnny og Michael for de underholdende quiz'er.

Klubbens klogeste trænere - sammen med Paw.

Efter spisningen fortsattes der med social sammenhold og det blev som sædvanligt lidt sent inden de sidste lukkede og slukkede.

Tak til arrangørerne Henrik og Jens for igen i år at stå for det gode arrangement!

Luk