Menu

Nytårskur 2019

image Årets træner/leder
06. marts 2019 kl. 21:05

Årets nytårskur for trænere og kåring af årets træner

Nytårskuren den 18. januar startede som sædvanlig med en lille indendørsturnering mellem alle trænerne i klubben - både pige og drengetrænere. I år var der så dygtige kvindelige trænere med, at flere blandede sig i striden om topscorertitlen.

Efter kampene og et svalende bad samledes alle i Pejsestuen til fællesspisning fra Oles buffet. Og flere trænere uden egnede "fodboldben" sluttede sig også til.

Ved den efterfølgende kur blev vinderne af fodboldturneringen kåret og igen i år var der en kvinde på vinderholdet og over i købet aftenens topscorer.

  

Det glade vinderhold.

Aftenens største begivenhed var som sædvanlig kåring af årets træner/leder. Også i år var der et helt klat emne, da gennemførelse i anlægningen af kunststofbanen havde en unik ildsjæl. Uden en personligt indsats og vedholdenhed fra Paw Krogh, kunne det måske ikke have kunne lade sig gøre.

Selv om Paw var ydmyg og fremhævede, at det havde været en holdindsats er der ingen tvivl om hvem, der har holdt trådene sammen. Fuld fortjent og tillykke til Paw.

 

Årets træner/leder i Brabrand IF fodbold

Aftenen fortsatte med underholdning og igen var det Paw, som udfordrede de deltagende, som til lejligheden var inddelt i de hold, som spillede i turneringen. Paw udfordrede alle med en quiz om at kende Brabrand og Brabrand IF. Det blev overraskende hvor meget og hvor lidt man vidste om de lokale højdepunkter. Heldigvis blev det ikke det samme hold, som vandt igen ...

Efter spisningen fortsattes der med social sammenhold og det blev som sædvanligt lidt sent inden de sidste lukkede og slukkede.

Tak til arrangørerne Henrik og Jens for igen i år at stå for det gode arrangement!

Luk