Menu

Nytårskur 2018

image
23. januar 2018 kl. 20:19
Årets nytårskur for trænere og kåring af årets træner

Nytårskuren den 19. januar startede som sædvanlig med en lille turnering mellem alle trænerne i klubben - både pige og drengetrænere.

Alle samledes efter kampene i Pejsestuen til fællesspisning fra Oles buffet.

Ved den efterfølgende kur blev vinderne kåret og for første gang var der en kvinde på vinderholdet og over i købet aftenens topscorer.

  

Selvfølgelig kunne den glade kasserer igen fejre den store donation til vores kunstgræsbane, som forventer at komme i brug i løbet af 2018.     

Tom Søjbjerg gav en række anekdoter om det at være træner i Brabrand og om hvordan spillere skal håndteres individuelt for at lave et godt hold, der fungerer som et hold.

Aftenens største begivenhed var kåring af årets træner. I år var der ikke så meget diskussion, selv om man kunne vælge mellem flere, som har ydet en stor indsats i årets løb, men Henrik Andersens aktiviteter i klubben blev ikke overgået. Han har været aktiv ved fremstilling af bander, skole/klubsamarbejde for blot at nævne nogle. Et fuldt fortjent valg af Henrik Andersen.

 

Aftenen fortsatte med underholdning, som gav anledning til latter fra alle. Michael Dissing startede med en chilismagning, til stor morskab for alle og udfordringer for dem, som deltog. Marc ville nok gerne have deltaget ... ... måske

 

Dissing sluttede af med en god omgang fodbold Jeopardy med spørgsmål fra næsten da far var ung. Men det ændrede ikke ved sværhedsgraden for de mange fodboldkyndige

Tak til arrangørerne Henrik og Jens for det gode arrangement!

 

Luk