Menu

Invitation til Fodboldens Entreprenørnetværk

image
10. marts 2020 kl. 07:36

FO-Aarhus, Fodboldens Udviklingsnetværk – Aarhus (DBU Jylland), IdrætsPlatformen Danmark, VIA University College, Studenterhus Aarhus, Aarhus Fodbold Forum og Idrætssamvirket Aarhus er gået sammen om et arrangement, der skal finde helt nye kreative vinkler på udviklingen af fodbolden i Aarhus.

Arrangementet er gratis. Alle med interesse for at skabe dynamiske fodboldmiljøer og styrke fodboldens rolle i lokalsamfundet er inviteret.

Vi håber især at samle studerende og unge, kreative fodboldtrænere, -ledere – og spillere med lyst til at engagere sig i fodbolden og med blik for flere vinkler end, hvem der lige vandt i går. Vi håber at skabe et nyt kreativt netværk blandt engagerede fodboldfolk og andre gode partnere i byen på mødet i FO-Byen, tirsdag den 17. marts kl. 17.00-20.30.

Til at stimulere vore skæve fodboldhjerner får vi besøg af en fantastisk inspirator fra idrætsmiljøerne i Storbritannien:

Mød Svend Elkjær, Sports Marketing Network UK 

Til at give os en flyvende start på netværket med fokus på ’enterprising sport environments’ og begrebet ’More than a club’ får vi besøg af danskeren Svend Elkjær, som i Storbritannien driver firmaet ’Sports Marketing Network (www.smnuk.com). Svend Elkjær er et festfyrværkeri af gode ideer og konkrete eksempler på fodboldklubber, som tænker ud af boksen. Han har inspireret i hundredvis af britiske fodboldklubber til at aktivere nye borgere, trænere og ledere og til at skærpe deres relevans og finde nye samarbejdspartnere i lokalsamfundet.

Tilmelding og yderligere info:
Gratis adgang. Forhåndstilmelding er nødvendig. Send en e-mail til  henrik.brandt@idkon.dk med navn, kontaktoplysninger og et par linjer om din eventuelle tilknytning til fodbold eller idræt. Kontakt Henrik H. Brandt på tlf. 2921 0972.

Program:

17.00-17.20:
Præsentationsrunde for deltagerne

17.20-17.40:
Velkomst og introduktion til en idrætsverden i forandring ved Henrik H. Brandt, indehaver af Idrættens Konsulenthus (idkon.dk) stifter af IdrætsPlatformen Danmark (under opbygning) samt formand for Fodboldens Udviklingsnetværk – Aarhus i regi af DBU Jylland

17.40-18.40:
More than a club/Enterprising community clubs in the UK. How to make your football environment more welcoming, vibrant and viable. Svend Elkjær, founder of Sports Marketing Network, UK

18.40-20.30:
Diskussion og idéudveksling blandt deltagerne I mødet. Hvordan skaber vi mere dynamiske og spændende fodboldmiljøer i Aarhus? Hvordan involverer vi nye partnere i Aarhus-fodbolden? Hvad har vi af uudnyttede potentialer?

Diskussion sammenfattes af Svend Elkjær og Henrik H. Brandt. Inden vi går hjem, har vi aftalt, om der er basis for et næste skridt med et netværk for fodboldentreprenører i Aarhus.

20.45:
Ekstranummer: Champions League, Manchester City – Real Madrid på Sherlock Holmes. For alle, som vil med.

Se hele programmet her

Og hjælp gerne med at sprede budskabet på Facebook osv.

Luk