Menu

Får du DBUs træningsprogrammer?

image
07. oktober 2020 kl. 14:01

Siden februar-måned har DBU Bredde udsendt træningsprogrammer til trænere i hele landet. Du kan også modtage det.

Denne artikel findes i original version på DBUs hjemmeside, se her.

Hver uge modtager cirka 18.000 danske fodboldtrænere et træningsprogram, som de kvit og frit kan anvende i deres fodboldtræning.

DBU Træningsprogrammer bliver sendt ud hver uge med to træningsplaner i hver. Trænerne kan enten følge hele programmet eller udvælge de øvelser og spil, som de finder spændende og relevante.

Programmer med en rød tråd

Ifølge Lasse Vinning, der er ansvarlig for DBU Træningsprogrammer, er det netop også det, der er meningen med dem:

- Vi forsøger at have en rød tråd i programmerne, så det ikke er helt nye øvelser hver gang. På den måde er der en vis genkendelighed for spillerne og trænerne, og de får dem ind under huden. På den anden side forsøger vi også at få flere og flere øvelser i banken, så det heller ikke er det samme hver gang. Han fortsætter:

- På den måde kan trænerne finde inspiration og selv bestemme, hvor meget af indholdet, de vil bruge i deres træningspas.

Se eksempler på DBU Træningsprogrammer
Er du blevet nysgerrig på, hvordan DBU Træningsprogrammer ser ud, kan du herunder klikke dig ind på tre udvalgte programmer for uge 39.

https://www.dbu.dk/media/17604/u7a-traeningsprogram-uge-39.pdf

https://www.dbu.dk/media/17605/u11b-traeningsprogram-uge-39.pdf

https://www.dbu.dk/media/17606/u15a-traeningsprogram-uge-39.pdf

Sådan får du også DBU Træningsprogrammer i din indbakke
Hvis du endnu ikke modtager DBU Træningsprogrammer, kan du få fingrene i dem ved at blive oprettet som holdkontakt i vores systemer. Kontakt Dorte Kuula på dorte@kuula.dk for, hvis du ønsker denne service.

 

 

Luk