brabran

Fin hjemmesejr

Nyheder fra KoHBra
7. maj 2012 - 22:09 af: Maiken Regelius Nybro Jensen

KoHBra - Ry SK 3-1

En kølig mandag aften skulle KoHBra pigerne forsøge at få point hjemme mod Ry. Kampen startede lidt stresset, da Ry pressede KoHBra, mere end nogle af de andre hold havde gjort.  Det rystede KoHBra lidt, der spillede usikkert. Men langsomt blev KoHBra holdet varmet helt op, og forløsningen kom inde i første halvleg, hvor Helene Lund scorede til 1-0, på et lidt kluntet mål, hvor målmanden selv prikker den ind over mållinien. Ry havde nogle giftige offensive spillere, og KoHBras forsvar kom ofte på prøve, når de havde bolden. Heldigvis var deres afslutninger oftest forbi mål, for ellers kunne Ry have været foran på dette tidspunkt. Det sidste kvarter af første halvleg fik KoHBra mere og mere overtaget, og spillede bolden rundt, så Ry kom på løbearbejde.

I halvlegen snakkede vi om at vi skulle sidde lidt tættere på Ry spillerne, samt gå mere til den.

Dette gjorde KoHBra holdet, og derfor kom KoHBra også på 2-0 og 3-0, begge mål scoret af Helene Lund, som med et flot hattrick også blev kampens spiller. Begge mål kom efter flot opspil op af banen, efterfulgt af et indlæg og et mål. Herefter faldt niveauet i kampen lidt. Ry bød ind med et par gode angreb og lange bolde frem, og da de fik straffe, kunne KoHBra pigerne godt mærke, at kampen ikke var færdig endnu. Heldigvis stød Ry forbi målet og stillingen var fortsat 3-0. Med ti minutter igen lykkes det dog Ry at komme på tavlen, med et flot spark udefra, der sad oppe under overliggeren, og Michelle Jochumsen var chanceløs.

 Generelt en god kamp, med en del chancer i begge ender. Laura Vasquez, Fænja Bastrup, Sarah Hesselberg og Camilla Brendholdt gjorde alle en rigtig god figur i denne kamp.

Da Horsens desværre har trukket holdet skal KoHBra ikke spille i næste weekend, men pigerne har arrangeret en hyggedag med spil, sandwich og snak i Mindeparken, så vi håber på godt vejr, og så er vi klar til kamp om to uger, mod BMI.

Nyheder fra KoHBra
KoHBra Serie 2 kvinder: OPRYKNING
KoHBra senior damer rykker op og spille i serie 1 fra næste sæson
KoHBra-modstander Jysk Mester i U18-mesterrækken