Menu

Supersøndag med fan arrangement

image
30. august 2017 kl. 20:47
TV2: De er en Ferrari og vi er en Trabant! Oprykkerne Brabrand IF afholdt søndag fan-dag i forbindelse med kampen mod Thisted

På initiativ far spiller og træner fra 1. divisionsholdet blev der i forbindelse med Thisted kampen holdt fan-dag.

Dagen indledtes med autografskrivning af 3 af 1. divisions profilerne. Kort efter blev hoppeborg til børnene, panna-bane (street-fodbold-bane) og "målmaskine" åbnet, så der var mulighed for underholdning inden kampstart.

TV2 holdt interview med træner Tom Søjberg foran en Trabant, som spillerne havde skaffet til dagens anledning. Tom har udtalt, at Brabrand er som en Trabant, som dermed blev virkeliggjort.

Se TV2s reportage og indslag om kampen HER.

Til arrangementet var der det ambitiøse håb om 1000 tilskuere, som dog med en optimistisk optælling ikke helt blev nået. Med den fremmødte skabte mere stemning for hjemmeholdet.

Thisted var Brabrand overlegen i det meste af kampen, men det lykkedes for Brabrand at komme foran i sidste sekunder af 1. halvleg og øge til 2-0 i anden halvleg. Sidst i kampen pressede Thisted og fik reduceret og udlignet i overtiden. Ikke helt ufortjent.

Tak til 1. division for at arrangere en god dag på stadion, hvor der også var aktiviteter til børnene. Der blev brugt meget energi både på og uden for banen og der var god stemning.
1. division er glad for at mange ungdomsspillere havde taget familie med og selvom vi ikke kom op på 1.000 tilskuer, så er der stemning for at forsøge igen en anden gang