Menu

2001-pigerne takker af

image
16. juni 2017 kl. 21:53
Brabrand IF´s årgang 2001 piger spillede i går deres uigenkaldeligt sidste kamp sammen som hold.

 

En epoke er slut...

Brabrand IF´s årgang 2001 piger spillede i går deres uigenkaldeligt sidste kamp sammen som hold. Det gik ud over AIA Tranbjerg, som blev besejret med 7-1. Dermed slutter pigerne af med en perfekt halvsæson med 8 kampe, 8 sejre og en målscore på +34 !

Efter kampen var der hygge på det lokale pizzeria. Her takkede holdets træner Paw Simon Krogh pigerne for 8 fantastiske år. Holdets startede da pigerne gik i 2. klasse og årene har budt på fantastiske opleverser: nederlag – men flest sejre, kampe i regn og sne – men mest sol, gråd – men mest grin.

Af sportslige højdepunkter kan nævnes et regionsmesterskab, en sejr ved Copa Costa Brava i Barcelona samt en 3. plads ved de Jyske Mesterskaber.

Pigerne går nu ud af 9 klasse og de fleste skal herefter et år på efterskole. Flere har dog bebudet deres genkomst i den blå Brabrand trøje. Af de resterende piger fortsætter de fleste og vil herefter rykke op og spille med senior pigerne.

Postscript fra klubbens ledelse:

Piger årgang 2001 har i flere år været det relativt højst rangerende pigehold i Brabrand IF. De har i flere år spiller i mesterrækken og er næsten altid sluttet i toppen af deres række. De har været et godt foregangsbillede for pigefodbold i Brabrand IF.

Paw Krogh har været deres træner altid og deres succes skyldes også hans indsats for at skabe et godt hold. En stor tak til Paw, som fortsat vil være meget aktiv i klubben

PIGER! Vi gælder os til at se jer på idrætsanlægget igen!

Se flere billeder af pigernes fodboldoplevelser på Facebook

Luk