Menu

2004 Drenge 2 (U19)

Vi har gennem vinteren 2020/21 arbejdet hårdt på et langsigtet projekt med en målsætning om, at skabe et stærkt og bredt fundament for U17 og U19 fodbold i det vestlige Aarhus. Og nu er vi endelig kommet på ”græs” med den nye sammenslutning af U17 fodbold i Brabrand IF (BIF) og Tilst (TST).  

Med sammenslutningen vil vi skabe en kultur og træning, der tilbyder spillerne den rette balance mellem seriøs fodbold og skole/ungdomslivet. Vi vil desuden fokusere på at gøre vores ungdomsspillere klar til seniorfodbold og ikke mindst slå et seriøst slag for at fastholde de unge spillere i en periode, hvor flere af dem ellers stopper med fodbolden.

Brobygning til senior

Holdets træner er Frederik Selch Poulsen, der selv spiller på Brabrands 2. divisions hold, og han har følgende vision med holdet:

”Målet er at udvikle og forberede de unge til seniorbold og sørge for, at der er en god overgang fra ungdom til senior. Forhåbentlig ser vi nogle af dem på Brabrands divisionshold om et par år”. 

Holdet tager udgangspunkt i en stærk U17 trup, med spillere fra Brabrand, Tilst, Åbyhøj, Viby og AGF. Læg dertil et nyt ambitiøst trænerteam med Frederik S. Poulsen i spidsen. Derudover tilbyder Brabrand IF en god kultur og klubånd med fokus på kammeratskab og sammenhold samt gode faciliteter og baneforhold.

Kom til prøvetræning

Har du som ambitiøs spiller lyst til at blive en del af dette hold og bidrage til seriøs træning og godt kammeratskab, så er du altid velkommen til prøvetræning. Du kan kontakte træner Frederik S. Poulsen eller holdleder Jesper Dybdahl via vores hjemmeside.

Til slut - en stor tak til de lokale virksomheder, som er med til at gøre dette muligt:

Dk2 Bygherrerådgivning AS, Eco Revision Aps, Rema 1000 i Brabrand, Simplebooks.dk, Kaiku.dk, Cafe Norr, CS-City Stilladser, Blue Room & Holst shipping AS.